Bedreiging en vernieling op de Leeuwerikstraat

15 november 2003

PAPENDRECHT - Agenten hebben een 43-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Hij stond op zaterdagavond 15 november 2003 voor de deur van een woning op de Leeuwerikstraat in Papendrecht. Hij had een knuppel in de hand. De bewoners vertelden dat de verdachte de ruiten van de voordeur had vernield en hen had bedreigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.