Politie deelt folder uit over preventieve maatregelen

15 november 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft autobestuurders tips gegeven onder de noemer 'Geef de dief geen Sinterklaascadeau'. De agenten deden dat op zaterdag 15 november 2003 in de buurt van het winkelcentrum Westpolder in Papendrecht. Ze overhandigden aan ruim honderd automobilisten een folder over preventieve maatregelen tegen de diefstal van spullen uit auto's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.