Resultaten foto-actie CDA

14 november 2003
Resultaten foto-actie CDA

PAPENDRECHT– In juni 2003 heeft het CDA zo'n 20 eenvoudige fotocamera's beschikbaar gesteld voor inwoners om foto's te maken van plekken in Papendrecht waaraan men zich ergert. Zo zijn er foto's gemaakt van vandalisme en onveilige plekken in Papendrecht. Met deze actie heeft het Papendrechtse CDA in juni zelfs de landelijke pers gehaald.

Afgelopen week heeft men een selectie gemaakt van de verzamelde foto's en deze onder de aandacht gebracht van het college van burgemeester en wethouders en de wijkplatforms. Verder zal in januari 2004 een notitie aan het college worden aangeboden met de bedoeling om tot meer actie over te gaan om dergelijke ergernissen te voorkomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.