Vergunning voor buitenschoolse opvang

10 november 2003

PAPENDRECHT - De West Alblasserwaardse Stichting voor Kinderopvang (Wasko) heeft van het college van B & W van Papendrecht vergunning gekregen voor buitenschoolse opvang in peuterspeelzaal Dribbel aan de Moerbeihof.


Wasko wil met de opvang in peuterspeelzalen op een snelle manier het aantal plaatsen uitbreiden (om de wachtlijsten te bekorten), beschikbare ruimtes en faciliteiten multifunctioneel gebruiken en de verschillende opvangfuncties van de stichting combineren.
Voor het verkrijgen van een vergunning is toestemming van de GGD nodig. Voor speelzaal Dribbel hebben GGD en college nu toestemming gegeven. In december beoordelen GGD en gemeente de aanvraag van Wasko voor buitenschoolse opvang in peuterspeelzalen Nijntje (Westpolder) en Berend Botje (Oostpolder). De vergunning voor Dribbel loopt tot en met 30 september 2004 (en ligt procedureel na publicatie zes weken ter inzage op de leestafel in het gemeentehuis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.