Stimuleringsfonds voor Papendrechtse organisaties

10 november 2003

PAPENDRECHT - De Gemeente Papendrecht heeft het Stimuleringsfonds in het leven geroepen ter versterking van het Papendrechtse vrijwilligerswerk. Aan het eind van dit jaar stelt de Gemeente een geldbedrag van maximaal € 2.500 ter beschikking aan een maatschappelijke organisatie in Papendrecht. Hiermee kan een organisatie een éénmalige aanschaf of een éénmalig project realiseren waarvoor binnen het bestaande budget van de organisatie geen geld beschikbaar is. De toekenning van het geldbedrag zal geschieden middels een loting die door wethouder de Looff van de Gemeente Papendrecht zal worden verricht. De winnende organisatie zal in week 50 of 51 van dit jaar bekend worden gemaakt.

Procedure
Papendrechtse organisaties kunnen meedingen naar het geldbedrag uit het Stimuleringsfonds middels het indienen van een voorstel voor een bepaalde investering of een omschreven project. De meeste organisaties ontvangen in de tweede week van november een brief met aanmeldingsformulier. De sluitingstermijn voor deelname is op 5 december 2003.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.