Onderhandelingen de Meent nog niet afgerond

05 november 2003

PAPENDRECHT - Burgemeester en wethouders van Papendrecht hebben met vier eigenaren en zeven huurders van winkelcentrum De Meent nog geen onderhandelingsresultaat bereikt. Zoals afgesproken op de informatieavond van 6 oktober 2003 zijn de ondernemers per brief geïnformeerd over de stand van zaken van de onderhandelingen. De gemeente en Van der Vorm /WPM stellen alles in het werk om op minnelijke wijze vóór 21 november a.s. tot overeenstemming te komen. Indien met alle eigenaren en huurders voor deze datum overeenstemming is bereikt, krijgen zij daarvan direct bericht. Bij uitblijven van overeenstemming zullen de ondernemers direct na deze datum worden geïnformeerd.

Het college realiseert zich dat elke dag uitstel consequenties heeft voor alle ondernemers en dat een snelle overgang naar het tijdelijk winkelcentrum voor alle ondernemers essentieel is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.