Uitvoering collegebeleid op koers

03 november 2003

PAPENDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht heeft de meeste voornemens voor 2003 reeds gerealiseerd. Dit blijkt uit de Bestuursrapportage 2003 die deze week door B & W werd vastgesteld. Naar verwachting worden de openstaande zaken nog dit jaar of begin 2004 gerealiseerd.


In de Bestuursrapportage legt het college verantwoording af aan de gemeenteraad over werkzaamheden die dit kalenderjaar zijn verricht. Voorbeelden van zaken die zijn afgerond zijn de uitbreiding van het informatieloket op de begane grond van het gemeentehuis, de aanleg van de skatebaan, uitbreiding van de gemeentelijke website met informatie óver en ván de gemeenteraad, de aanleg van 30 kilometerzones in woonwijken, reconstructies van onder andere de Gerard Dousingel en omgeving, de realisering van de ambulancepost aan de Kattestaart, de start van de bouw in Kraaihoek-Noord, een nieuwe waterbushalte op bedrijventerrein Oosteind en de heropening van het Vijverpark.
Deze actieve vorm van verantwoording via de Bestuursrapportage is een wettelijke plicht. Overigens komen in de Bestuursrapportage niet de financiën aan de orde, verantwoording daarover legt het college af in de Zomernota en de Najaarsnota.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.