Mechelaar lady wint wisselbeker VVHP

28 oktober 2003

PAPENDRECHT - De wisselbekerwedstrijd 'Sport en Spel' van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP), die het afgelopen weekeinde werd gehouden, is gewonnen door de Mechelaar Lady en haar baasje Anneke van der Perk.

Aan de jaarlijkse wedstrijd deden elf honden mee. Samen met hun begeleiders werden zij op diverse onderdelen getest, waaronder behendigheid, flyball, apporteren en intelligentie. Anneke van der Perk en Lady behaalden op de meeste onderdelen het hoogste puntenaantal. Gerda Mulder en haar Rottweiler Bono behaalden een mooie tweede plaats. De derde plaats was voor Nel van der Giessen en haar Golden Retriever Kai, die vorig jaar de wisselbeker nog in de wacht wisten te slepen. Alle honden werden na afloop van de geslaagde wedstrijd beloond met een kluif.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.