Geweld

23 oktober 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft op donderdag 23 oktober een 15-jarige en een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden. De jongens zouden op zaterdag 18 oktober een 13-jarige jongen hebben lastig gevallen toen hij aan het vissen was in het Vondelpark. Ze zouden met sigarettenpeuken de lijnen van de visparaplu hebben doorgebrand. Een scheerlijn zou om de nek van het slachtoffer zijn gebonden. Daarnaast probeerde de jongens de vissende jongen in het water te gooien. Beide jongens worden gehoord op het politiebureau. Er zal proces verbaal worden opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.