Bert van Rooden toch niet voorzitter VV Papendrecht

21 oktober 2003

PAPENDRECHT - Op de algemene ledenvergadering, die wordt gehouden op 14 november '03, zou Bert van Rooden door het bestuur worden voorgedragen als (vice-)voorzitter van de voetbalvereniging Papendrecht. De heer van Rooden liep al geruime tijd mee met de bestuursvergaderingen en vergezelde Ad Matena bij de wedstrijden van de rood-zwarten. Gezien de vele werkzaamheden die in deze functie op hem af gaan komen heeft hij na rijp beraad besloten, hoe zeer hem ook dit spijt, om zijn kandidaatstelling toch in te moeten trekken. Bert van Rooden blijft nauw betrokken bij de v.v. Papendrecht en sluit niet uit dat hij voor de club meer zal gaan betekenen. Ad Matena blijft zeker nog 1 jaar voorzitter van de v.v. Papendrecht. Bert van Rooden heeft dit op de bestuursvergadering van maandag 20 oktober '03 medegedeeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.