Vernieler aangehouden

17 oktober 2003

PAPENDRECHT - Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 17 oktober op de Jacob Marisstraat aangehouden. Hij zou van een woning in dezelfde straat een ruit hebben vernield. Bij zijn aanhouding had een man een 50 cm ijzeren bandenlichter in zijn hand die hij pas losliet nadat hem herhaaldelijk gewaarschuwd was dat pepperspray gebruikt kon worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.