Kerstgeschenken Wereldwinkel

16 oktober 2003
Kerstgeschenken Wereldwinkel

PAPENDRECHT - De maatregelen van het kabinet om de belastingvrije eindejaarsvergoeding op te heffen, weerhoudt de Wereldwinkel Papendrecht er niet van eindejaarspakketten samen te stellen.

De Wereldwinkel-vrijwilligers zijn namelijk van mening dat een eindejaarspakket een belangrijke motivatiefactor is voor de inzet van werknemers. Naast de pakketten, die van klein tot groot door iedereen kunnen worden samengesteld, biedt de Wereldwinkel ook cadeaubonnen.

Deze zijn vrij te besteden bij de Wereldwinkel Papendrecht. De producten zijn inmiddels te bezichtigen in de showroom van de Wereldwinkel op de Meent, aan de Veerweg 50. Voor meer informatie over het assortiment kunt u bellen naar (078) 641 11 44.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.