Met klachten over zorg naar infowinkel

15 oktober 2003

PAPENDRECHT - Vanaf 16 oktober kunnen mensen nu ook met hun klachten over de zorg bij de Infowinkel op winkelcentrum De Meent terecht. Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur houdt een medewerker van het Informatie- en Klachtopvangbureau Gezondheidszorg (IKG) spreekuur in de Infowinkel.

Veel gaat er (gelukkig) goed binnen de gezondheidszorg, maar soms kan het toch fout lopen. Klachten kunnen gaan over bejegening, tarieven of medische fouten. Welke stappen kun je dan ondernemen? Een medewerker van het IKG houdt op donderdagmiddag spreekuur tussen 14:00 en 16:00 uur om te helpen deze vragen te beantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.