Steentjesgooiers aangehouden

30 september 2003

PAPENDRECHT - Twee jongens van 13 en 14 jaar uit Papendrecht zijn aangehouden. Ze gooiden op dinsdagmiddag 30 september 2003 steentjes richting het volkstuinencomplex in Papendrecht. Toen twee mannen daar iets van zeiden kregen zij een hand steentjes naar hun toe. De jongens fietsten weg en de mannen gingen hen achterna. In de Grondmolen vonden ze de twee van 13 en 14. Agenten namen de verdachten mee naar het bureau.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.