VCNOP viert 100-jarig jubileum

30 september 2003
VCNOP viert 100-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Op zondag 5 oktober 2003 bestaat de Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs te Papendrecht 100 jaar. De vereniging bestaat tegenwoordig uit de basisscholen: Koningin Beatrixschool, Prins Florisschool, Prins Constantijnschool en de Oranje Nassauschool.
In de week van 29 september tot en met 5 oktober 2003 zijn er op de basisscholen festiviteiten om dit eeuwfeest te vieren. Op dinsdag 7 oktober vindt er een jubileumkerkdienst plaats van 16:30 tot 17:30 uur in de Bethlehemkerk. 's Avonds zal er door de vereniging een receptie worden gegeven voor genodigden om het feest officieel te vieren. Van de gemeente Papendrecht heeft zij al een kado ontvangen, namelijk nieuwe speeltoestellen zoals een glijbaan, een wip en een schommel voor de Koningin beatrixschool. Op maandag 29 september werden deze speeltoestellen officieel in gebruik genomen door wethouder Vogel. De kinderen en leerkrachten waren verkleed in "Ot-en-Sien" kleding. Hieronder vindt u een kleine impressie van deze heuglijke gebeurtenis.

Nadat de vlag gehesen werd, ging wethouder Vogel op z'n buik de glijbaan af.

De officiële opening van de speeltoestellen d.m.v. een speech van wethouder Vogel.

Wethouder Vogel op de wip.

Theo Viveen kreeg een leuke ingelijste tekening als dank voor zijn werkzaamheden.

Alle kinderen van de basisschool waren aanwezig.

Na afloop kregen al de kinderen een glaasje drinken en wat snoep.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.