6 medailles voor de Geul

22 september 2003

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft ZPV De Geul bij de eerste wedstrijd van de ZRO-competitie in eigen zwembad 6 medailles veroverd. Het aantal PR's lag hoger, 20. Aan de start kwamen de zwemmers van 10 jaar en ouder.

Op de 300m vrijeslag behaalde Ilse Kersbergen een tweede plaats, Hanneke Meesters verbeterde op deze afstand haar PR met ruim 6 seconden. Op de 50m vrijeslag verbeterde Claudia de Win haar tijd.

Bij de heren werd Wouter de Win 1e op de 50m vlinderslag, 2e op de 100m vrijeslag en 3e op de 200m wisselslag. Op al deze afstanden verbeterde hij zijn tijd. Martijn de Win werd 3e op de 50m vrijeslag, eveneens met een nieuw PR. Marcel van der Perk tenslotte werd 2e op de 200m vrijeslag.

De overige PR's kwamen op naam te staan van Romy Hoenderop, Bas van den Sigtenhorst, Evelien van Leeuwen, Sven Dekker, Sabrina van Spankeren en Yordi Oetringer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.