Ondernemersbelang Drechtsteden

19 september 2003
Ondernemersbelang Drechtsteden

Regio - Onlangs is de website Ondernemersbelang.nl van start gegaan. Op deze website staan verschillende regionale uitgaven van magazines voor bedrijven in die regio.

In de regio Drechtsteden is dit het magazine "Het Ondernemersbelang Drechtsteden", ook wel bekend als het vroegere "Drechtsteden Zakelijk". Het blad verschijnt 4 maal per jaar en een abonnement hierop is geheel gratis. Ook is het laatste nummer geheel te downloaden in PDF-formaat.

Klik hier voor de pagina Ondernemersbelang Drechtsteden.

Via de rubriek contact op die site kunt u zich aanmelden voor het gratis abonnement.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.