Vrouw gewond na aanrijding aan de Kennedylaan

10 september 2003

PAPENDRECHT - Een 43-jarige vrouw uit Papendrecht is gewond geraakt bij een aanrijding. Zij fietste op woensdagmiddag 10 september op het fietspad van de Kennedylaan.

Op de Lange Tiendweg reed een 39-jarige automobiliste uit Papendrecht. Toen de fietster overstak om de Lange Tiendweg op te rijden ter hoogte van de kruising Lange Tiendweg/Kennedylaan, reed de auto tegen haar op. De fietster kwam ten val en werd met nek- en rugklachten overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Dordwijk in Dordrecht. De automobiliste bleef ongedeerd. Zowel de auto als de fiets raakten beschadigd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.