Relatiemishandeling aan de korenbloemstraat

06 september 2003

PAPENDRECHT - Op de Korenbloemstraat is op 6 september omstreeks 22.00 uur een 50-jarige man aangehouden. Hij had gevochten met zijn 48-jarige ex-vrouw waardoor er ruiten sneuvelden in de woning. De man was in alle staten. De ruiten zijn inmiddels vervangen. Veel buurtbewoners stonden buiten. Beiden waren onder invloed. Naar verhoor is de man heengezonden. Hij heeft aangegeven dat hij de ruiten zal vergoeden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.