Flinke vechtpartij aan de Berkenhof

06 september 2003

PAPENDRECHT - Op de Berkenhof vond op 6 september omstreeks 23.34 uur een vechtpartij plaats. Ter plaatse trof de politie een groep mensen aan.

Twee mannen, 33 en 34 jaar uit Papendrecht zijn aangehouden. De politie probeerde de situatie te sussen maar het leek of de kemphanen elkaar steeds weer in de haren wilden vliegen.

Met behulp van een politiehond zijn beide mannen aangehouden. Later bleek dat deze beide mannen eerder die avond geprobeerd hadden de scooter waar twee mensen op reden op de Amberdreef af wilden pakken. Toen de 17-jarige bestuurster van de scooter uit Papendrecht zei dat ze hem niet af wilde geven, werd zij in het gezicht geslagen. Haar 18-jarige vriend uit Dordrecht, die achterop zat, werd met een mes bedreigd. Later bleek dat de twee verdachten waren achtervolgd door vrienden van de twee scooteraars. Ze vluchtten en renden een tuin in aan de Berkenhof. Een 45-jarige bewoner van de Berkenhof sprak hen aan en moest het bekopen met klappen waarbij een tand is losgeraakt. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.