Stolpe Hove appartementen in de voorverkoop

03 september 2003
Stolpe Hove appartementen in de voorverkoop

PAPENDRECHT - Makelaar Kooijman Eigen Huis heeft met een grote advertentie afgelopen week in een huis-aan-huis blad de voorverkoop geopend van de 44 woon(zorg) appartementen van het nog te bouwen Stolpe Hove.

Verder zal het complex bestaan uit een parkeergarage, een kinderdagverblijf, een winkel, een zorgvoorziening en een zorghotel.


Omwonenden van de huidige Kleine Waal aan de badhuisstraat hebben als reactie hierop een open brief verzonden aan de gemeenteraad en het college van B&W, omdat de bouwvergunning officieel nog niet eens is verleend.

Toch is de algemene verwachting dat de bouwvergunning één dezer dagen zal worden verleend. Een aantal maanden geleden hadden omwonenden al geklaagd dat het gebouw met haar 7 verdiepingen teveel licht zou wegnemen en dat het gebouw teveel van het park aan De Kleine Waal zou afsnoepen. Hierop zijn de plannen destijds voor een deel aangepast om tegemoet te komen aan de omwonenden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.