Verdachte stoffen

03 september 2003

PAPENDRECHT - Bij een 31-jarige man uit Papendrecht zijn bij een controle van zijn auto op 3 september op de Jacob Catslaan stoffen aangetroffen, waarvan de politie vermoedt dat het verdovende middelen zijn.

Agenten zagen in de auto een tasje staan met daarin een potje met poeder en diverse injectienaalden. De man werd direct aangehouden. De Technische Recherche onderzoekt de in beslaggenomen zaken.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.