Voorportaal Grote Kerk krijgt vorm

02 september 2003

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 2 september is het ornament ter verfraaing van het voorportaal van de Grote Kerk aan de Kerkbuurt geplaatst. Hiermee is het voorportaal weer in de oude staat van van 1929 hersteld zoals op oude foto's is te zien (zie eerdere nieuwsbericht over de Grote Kerk)
Op woensdag 27 augustus werd al het onderstel van de spits (de "lantaarn") op de toren van de Grote Kerk gehesen. De spits zelf komt er in de loop van
september op; de precieze datum hiervan is nog nog bekend, maar we houden u op de hoogte.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.