Dappere jongen wordt bedreigd op de Veerweg

01 september 2003

PAPENDRECHT - Een tienjarige jongen uit Oud-Alblas is maandagmiddag 1 september bedreigd. Hij fietste samen met een vriendje op het fietspad van de Veerweg. Ze kwamen twee jongens tegen, een van de twee jongens stopte en hield de tienjarige tegen. Hij moest zijn zakken leeghalen en zijn spullen afgeven. Het jongetje weigerde. Hierop dreigde de jongen de tienjarige in de sloot te gooien. Deze bleef echter weigeren, waarop de dader uiteindelijk maar weggefietst is.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.