De Looff beoogd opvolger wethouder de Jong

30 augustus 2003
De Looff beoogd opvolger wethouder de Jong

PAPENDRECHT - In de raadsvergadering van donderdag 18 september 2003 zal de VVD fractie van de Gemeente Papendrecht de heer Mr. J.C. de Looff voordragen voor de benoeming in de functie van wethouder van de Gemeente Papendrecht.

Na het vacant worden van de positie van wethouder zijn de fractie en het bestuur van de VVD afdeling Papendrecht op zoek gegaan naar een kandidaat aan de hand van een uitgebreide profielschets. De belangrijkste punten in de profielschets waren; financiële kennis, organisatievermogen en daadkracht.

De VVD Papendrecht is van mening dat zij in de persoon van Koos de Looff een waardig opvolger voor Frank de Jong heeft gevonden. De heer De Looff is momenteel werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht en woonachtig in de Gemeente Albrandswaard. Na zijn benoeming zal hij binnen een jaar naar de Gemeente Papendrecht verhuizen.

Het dualisme biedt de kans om zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen een kandidaat wethouder aan te trekken. De VVD Papendrecht heeft er bewust voor gekozen om zich zo breed mogelijk te oriënteren. Hierbij is de juiste persoon op de juiste plaats steeds het uitgangspunt geweest. De VVD Papendrecht had na selectie de keuze uit drie kandidaten. Tijdens de procedure heeft één van de kandidaten zich teruggetrokken. Na diverse gesprekken met de kandidaten heeft de VVD Papendrecht haar keuze gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.