Rijstijl leidt tot onenigheid

30 augustus 2003

PAPENDRECHT - Een 36-jarige man uit Capelle aan den IJssel is op 30 augustus slachtoffer geworden van twee personen die zijn rijstijl blijkbaar niet waardeerden.

De Capellenaar werd zonder reden een tijd lang gevolgd door de twee, waarbij ze met hun voorbumper tegen zijn achterbumper botsten en hem sneden. Het slachtoffer heeft meermalen geprobeerd de auto van zich af te schudden, maar dit mislukte.

Toen hij met zijn auto op de H. Polakstraat even kwam stil te staan, werd hij opgeschrikt door een aantal harde klappen aan de rechterzijde van zijn auto. Het slachtoffer stapte uit, er ontstond een woordenwisseling over de rijstijl van de 36-jarige en het kwam tot een handgemeen tussen het slachtoffer en de bestuurder. Daarbij werd een achterruit van de auto van het slachtoffer vernield. De mannen gingen er daarop vandoor. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.