Inbraak bij speelgoedwinkel aan de Weteringsingel

23 augustus 2003

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag 22 augustus op zaterdag 23 augustus 2003 is ingebroken in een winkel aan de Weteringsingel. Nadat de achterdeur werd geforceerd kon men binnenkomen. Gestolen werden ongeveer 60 stuks speelgoed waaronder poppen, speelgoedauto's en speelgoedfietsen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.