10 en 8-jarige jongens ruimen straatafval op

18 augustus 2003

PAPENDRECHT - Een 8-jarige en een 10-jarige jongen beiden uit Papendrecht werden op maandag 18 augustus door de Politie Zuid-Holland-Zuid aangesproken omdat zij met een vuilniszak op hun rug rondliepen. Zij vertelden de politiemannen dat zij zwerfvuil aan het verzamelen waren op de Matena. De politiemannen vonden dat de jongens 'goed bezig' waren en dat dit wel een vermelding waard was! Jeugd staat vaak bekend als 'rommelmakers' dit bewijst het tegendeel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.