Politiekeurmerk veilig wonen in de kooy

16 augustus 2003
Politiekeurmerk veilig wonen in de kooy

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin geeft maandag 18 augustus om 14.00 uur het startsein voor de actie Politiekeurmerk Veilig Wonen voor de wijk De Kooy. De familie Rits aan het Tinbergenplantsoen 23 krijgt dan het advies uitgereikt dat vertelt welke anti-inbraakmaatregelen aan de woning nodig zijn om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Een veilige woonomgeving is een belangrijk aandachtspunt van zowel de gemeente als de politie, maar wat woningen betreft ligt de verantwoordelijkheid bij de bewoners. De actie in de wijk De Kooy duurt twee weken. De keuringen worden verricht door preventieadviseurs van de Stichting Veiligheid en Toezicht. De stichting hoopt op deze manier bewoners bewust te maken van de eigen medeverantwoordelijkheid voor veiligheid. Meer informatie over het politiekeurmerk is te vinden op www.politiekeurmerk.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.