100.000-ste bezoeker zwembad de Hooght

15 augustus 2003

PAPENDRECHT - Zwembad De Hooght aan de Lange Tiendweg 12 heeft vrijdagochtend 15 augustus om 11:00 uur de 100.000ste bezoeker van dit buitenbadseizoen ontvangen, namelijk de 12-jarige Brian Mooiman.

Wethouder A. Vogel had de gelukkige verwelkomd met een bos bloemen. Verder kreeg Brian een taart aangeboden van Alex Sterk, horecapachter van de buitenkiosk. Zwembad De Hooght scoort hiermee als het bestbezochte zwembad van de regio. Op topdagen kwamen er ruim 2500 bezoekers per dag. Wanneer het uitzonderlijk warme weer nog langer zal aanhouden, dan kan het aantal bezoekers zelfs nog een stuk hoger komen te liggen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.