Misdrijven opgelost

15 augustus 2003

PAPENDRECHT - Met de aanhouding van twee verdachten heeft de Politie Papendrecht twee inbraken en twee inbrakenpogingen in een school aan de Douwes Dekkerlaan, het aanbrengen van graffiti en het in brand steken van een aantal winkelwagens bij een supermarkt, brandstichting in een hooiberg en vernieling van speelhuisjes in Papendrecht opgelost.


Een 14-jarige jongen uit Papendrecht is op 14 augustus op de Cremerstraat aangehouden en een 16-jarige jongen uit Papendrecht op 15 augustus in het politiebureau aan de Poldermolen. Onderzoek van de Politie Zuid-Holland-Zuid had tot de identiteit van de twee geleid. Bij de 14-jarige werden thuis computeronderdelen aangetroffen die van de inbraken uit de school afkomstig zijn. De 14-jarige is in verzekering gesteld. Politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.