Geld gestolen aan de Veerweg

13 augustus 2003

PAPENDRECHT - Uit een winkel aan de Veerweg is op 13 augustus, tussen 12.00 en 12.15 uur, een geldbedrag ontvreemd. Vermoedelijk heeft een man een winkelbediende afgeleid waardoor een andere man ongezien een zak met geld van onder de toonbank kon wegnemen.

De man die de bediende afleidde, had een licht getinte huidskleur, was ca 25 jaar, 1.75 meter lang, had een smalle verzorgde snor en droeg een wit T-shirt. Van de andere man is geen signalement bekend. De buit loopt in de honderden euro's. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen naar telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.