Man vernielt negen ruiten

11 augustus 2003

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man uit Papendrecht is op 11 augustus 2003 op het politiebureau aan de Poldermolen aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht dezelfde dag negen ruiten van een vestigingspand van de gemeente Papendrecht aan de Markt met een hamer te hebben ingeslagen. Het gaat om vijf ruiten van ca. 0.5 x 3 meter en vier ruiten van ca 1,5 x 3 meter.

De man had die ochtend met zijn moeder een bezoek gebracht aan het gemeentehuis en er ruzie met een ambtenaar gekregen. De medewerker nog probeerde een en ander nog te sussen, maar de man verliet het pand om vijf minuten later met een hamer terug te komen en negen dubbelglas-ruiten te vernielen. Na zijn daad liep de man weg. Hij nam in de loop van de dag telefonisch contact op met de politie die hem dringend aanraadde zich bij het bureau te melden. Dat deed hij, waarna hij direct werd aangehouden. De schade van de gebroken ruiten is onbekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.