Winkeldief aangehouden

07 augustus 2003

PAPENDRECHT - Een 45-jarige man uit Papendrecht is op 7 augustus in Papendrecht aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht op 1 juli een fles whisky te hebben gestolen in een slijterij in Papendrecht. Winkelpersoneel zag de man kort nadat de fles was verdwenen buiten de winkel met de whisky lopen en vroeg hem tekst en uitleg. De man bedreigde daarop het personeelslid en verdween. Nader onderzoek van de politie leidde naar de identiteit van de man en zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.