Portefeuilleverdeling college gemeente Papendrecht

05 augustus 2003

PAPENDRECHT - Op donderdag 7 augustus verlaat wethouder De Jong de gemeente Papendrecht. Het college van burgemeester en wethouders gaat er vanuit dat wethouder De Jong vanuit zijn eigen partij, de VVD, opgevolgd wordt.

Omdat een opvolger nog niet bekend is, neemt plaatsvervangend wethouder Vogel na het vertrek van wethouder De Jong tijdelijk diens portefeuille over. Vanaf 7 augustus beheert wethouder Vogel dan de portefeuille financiën, personeel en organisatie, verkeer en ruimtelijk beheer, cultuur, sport en recreatie, naast economische zaken, onderwijs, sociale zaken en werkgelegenheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.