Excelsior verzamelt 83 jaar Papendrechtse muziekcultuur

17 juli 2003
Excelsior verzamelt 83 jaar Papendrechtse muziekcultuur

PAPENDRECHT - Binnen de muziekvereniging Excelsior wordt momenteel een verzameling aangelegd van alle beschikbare foto's, krante-artikelen, programma-boekjes, aanplakbiljetten e.d. van 83 jaar Excelsior zodat er zoveel mogelijk informatie bewaard blijft voor de volgende generaties Excelsior én Papendrecht. Uit het eigen archief van de vereniging en haar huidige leden én uit het archief van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht is al veel materiaal tevoorschijn gekomen en er is al een begin gemaakt met het samenstellen van de reeks, die inmiddels al 9 foto-albums telt!

Heeft u foto's, krante-artikelen of ander materiaal dat u ter beschikking wilt stellen, laat het even weten via muziekvereniging_excelsior@hotmail.com of geef uw bijdrage ('s avonds) even af in het clubgebouw aan de Anjerstraat, waar vanaf half augustus weer nagenoeg elke avond wordt gerepeteerd. Alle informatie, hoe oud dan ook en van welk onderdeel van de vereniging dan ook, is natuurlijk van harte welkom! In dit geval: 'hoe ouder hoe beter'. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat wordt ingezameld, zal de verzameling vanaf november/december 2003 ter inzage liggen in het clubgebouw van Excelsior. Neem ook gerust eens een kijkje op de site www.bezichtig.nu/excelsior, waar alle informatie over de vereniging en haar recente en toekomstige activiteiten te vinden is!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.