Papendrechters muciseren in Frankrijk

15 juli 2003
Papendrechters muciseren in Frankrijk

PAPENDRECHT - Een aantal amateur-muzikanten van Muziekvereniging 'Excelsior' Papendrecht vertrekt op zaterdag 19 juli met het 'Frankrijk Project Orkest (FPO) Excelsior' naar Frankrijk.

Gedurende een week verzorgt dit ongeveer tachtig muzikanten tellende orkest allerlei optredens in het noordelijk deel van Frankrijk. Het 'FPO Excelsior' staat onder leiding van Ruud Welle, die onder andere dirigent is bij 'Excelsior' Papendrecht. Een aantal van de leden zal gedurende een week de trompet-, hoorn- en trombonesectie versterken. De toerweek wordt op zaterdag 19 juli in Noord Frankrijk geopend met een tuinfeest, waar Papendrechts 'Dans en Sjokókûpel De Slobbers' voor muzikale omlijsting zal zorgen. Het eerste optreden van het gelegenheidsorkest vindt op zondag 20 juli plaats met een défilé over de boulevard van Hardelot-Plage, waar later op de avond het eerste concert wordt gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.