Wethouder De Jong wijdt tafeltennistafel in

11 juli 2003
Wethouder De Jong wijdt tafeltennistafel in

PAPENDRECHT - Met een potje tafeltennis wijdde wethouder De Jong de zojuist geplaatste tafeltennistafel in de Potgieterstraat in.

Enkele kinderen uit de Potgieterstraat hadden de gemeente verzocht om een speeltoestel te plaatsen. De wethouder nodigde hen uit voor een gesprek, waarin werd gekozen voor een tafeltennistafel. Met ballonnen en ijsjes voor de kinderen toog de wethouder naar de Potgieterstraat om zich daar (helaas) te laten verslaan door Leon, de beste tafeltennisspeler uit de buurt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.