Waterbed in brand

05 juli 2003

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag, 5 juli 2003, omstreeks 16.30 uur, brak brand uit in een woning aan de Keizerskroon.

Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting in het verwarmingselement van een waterbed in een slaapkamer op de 2e verdieping. De bewoners waren op het moment dat de brand uitbrak niet thuis. Buren zagen rook uit het raam komen en sloegen alarm.De brandweer had de brand snel onder controle en bluste de brand. Het schadebedrag is vooralsnog onbekend. Er raakte niemand gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.