Kritiek gemeenteraad op B&W

04 juli 2003

PAPENDRECHT - Tijdens de afgelopen raadsvergadering van donderdag 3 juli heeft presenteerde het college van B&W de zomernota.

Dit bleek gelegenheid voor alle fracties in de gemeenteraad om hun ongenoegen te uiten over de inhoud van de zomernota en het gebrek aan daadkracht dat het college tot dusver had getoond. Ook het gebrek aan communicatie van het college werd veelvuldig genoemd. Na het aanhoren van de eerste bijdrage van alle fracties, schorste burgemeester De Bruin de vergadering tot de volgende dag, omdat de overweldigende kritiek zwaar teleurstelde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.