Man van dak gevallen op de Rubensstraat

03 juli 2003

PAPENDRECHT - Een 41- jarige man uit Nieuw-Lekkerland is tijdens werkzaamheden van een dak van een woning gevallen. Dit gebeurde op donderdagmiddag, 3 juli 2003, omstreeks 12.30 uur, in de Rubensstraat.

De man was voor zijn bedrijf bezig met werkzaamheden aan een dakkapel aan de achterkant van de woning. Vermoedelijk stapte hij van een steiger op het schuine dak en gleed hij uit. Hij viel van ruim 5 meter naar beneden. Zijn val werd gebroken door een betonnen afscheiding. Hij kwam daarna op een tegelpad in de tuin van de buren terecht. Personeel van de ambulancedienst kreeg assistentie van personeel van de traumahelikopter. Zij stabiliseerden het slachtoffer welke bij kennis was. Het slachtoffer is met borstletsel, rugklachten en mogelijk inwendig letsel per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.