Vechtpartij op powerpark

27 juni 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft op vrijdag 27 juni tijdens het evenement Powerpark een 22-jarige man en een 25-jarige man beiden afkomstig uit Papendrecht aangehouden.


De politie hield tijdens dit evenement in het Vondelpark toezicht op de openbare orde. Naast het terrein stonden zo'n 40 jongeren. De jongeren dronken flink wat alcohol. Agenten hebben de jongeren hierover aangesproken. Ineens begonnen twee jongens uit de groep met elkaar te vechten. Zij sloegen elkaar onder meer in het gezicht. Omdat de beide jongens niet van plan waren om te stoppen met vechten, zijn ze aangehouden. De twee mannen hebben de nacht op het politiebureau doorgebracht en mochten op zaterdagochtend 28 juni weer naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.