Papendrecht gedwongen tot bezuinigingen

20 juni 2003

PAPENDRECHT - Als gevolg van de algehele economische recessie zal ook de gemeente Papendrecht gedwongen zijn op een aantal terreinen flink te gaan bezuinigen.

De Zomernota 2003 staat daarom in het teken van het beheersen van de financiën en het voorkomen en opvangen van financiële tegenvallers. Binnen de bedrijfsvoering zal onderzocht worden of er 'efficiencyverbeteringen' mogelijk zijn. Daarnaast bekijkt het college of bestaand beleid op een versoberde wijze kan worden uitgevoerd.

Het college kiest er duidelijk niet voor om forse lastverzwaringen aan de burger op te leggen. De Zomernota 2003 wordt op donderdag 3 juli behandeld tijdens een openbare raadsvergadering. De nota is voor iedereen ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis. Tevens kunt u de nota downloaden vanaf het internet, via www.papendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.