Olympia 75 jaar

16 juni 2003

PAPENDRECHT – Gymnastiekvereniging Olympia vierde afgelopen zaterdag haar 75-jarige verjaardag met een circus voor alle jeugdleden van de Papendrechtse vereniging.

Onder leiding van Circus Rotjeknor kregen ’s ochtends de jongste kinderen allerlei kunstjes aangeleerd. Na twee uur hard oefenen met onder andere de diabolo en toverdoekjes, lieten de 120 kinderen aan het eind van de ochtend hun talenten zien. Vanaf de tribunes in sporthal de Donck werd druk gefilmd en gefotografeerd door de ouders.

Ruim honderd van de oudere kinderen vanaf groep 4 namen zaterdagmiddag deel aan de circus workshop. Deze training werd afgesloten met het leren presenteren van de aangeleerde kunsten.

De voorstelling werd ten slotte afgesloten met een demonstratie tumbling van de selectieturnsters van Olympia.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.