Jack Russel Lizzy wint behendigheidsbeker

16 juni 2003

Papendrecht – Helma Maurik heeft afgelopen weekend met haar Jack Russel Lizzy de bekerwedstrijd Behendigheid van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) gewonnen. Lizzy liep het parcours foutloos in 51 seconden. Het was haar eerste beker bij ‘Sport en Spel’ dus was de vreugde groot.

Gerda Mulder werd met haar rottweiler Bono tweede in een tijd van 59 seconden. Op de derde plaats eindigde Annelieke Steggink met haar kruising Casper. Deze hond liep het parcours in één minuut en twee seconden.

Voor nieuweling Aad Dekkers was het behalen van de vierde plaats een enorme verrassing. Zijn Canadese herder Asja liep het parcours in één minuut en drie seconden. +

Na de bekeruitreiking werden alle honden beloond met een kluif.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.