Informatieavond voor ondernemers centrumgebied

16 juni 2003

PAPENDRECHT - Op woensdag 18 juni a.s. organiseert de projectorganisatie Centrum een bijeenkomst voor alle ondernemers in het centrumgebied van Papendrecht. De projectorganisatie informeert de ondernemers dan over de stand van zaken rond de herontwikkeling van het winkelcentrum De Meent. De ondernemers zijn allen persoonlijk uitgenodigd voor deze avond die plaatsvindt in hotel Mercure en om 20.00 uur begint. Onderwerpen die op het programma staan zijn:

  • de huidige situatie op het winkelcentrum en de mogelijkheden voor verantwoorde instandhouding voor de resterende periode;
  • de tijdelijke huisvesting (o.a. planning, inrichting Veerweg, rijroutes, parkeren bezoekers en personeel);
  • het nieuwe winkelcentrum (o.a. wijzigingen expeditiehoven, inrichting bouwplaats)
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.