Onwel na stof in drankje

16 juni 2003

PAPENDRECHT - Een 24-jarige vrouw in Papendrecht heeft op 14 juni een nog onbekende stof in een drankje gekregen. Dit gebeurde in een woning aan de PC Hooftlaan alwaar de vrouw op bezoek was bij de 58-jarige bewoner.

De man deed stiekem een onbekende stof in een glas ijsthee, dat vervolgens door de onwetende vrouw werd opgedronken. Ze werd onwel en verloor waarschijnlijk enige momenten het bewustzijn. Toen ze weer bijkwam, zag ze dat de man foto's van haar aan het nemen was.

De vrouw verliet daarop de woning en ging naar Rotterdam. Vrienden van haar raadden haar aan naar de Eerste Hulp te gaan.

De man is voor een goed gesprek naar het politiebureau ontbonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.