Aanhouding winkeldief

16 juni 2003

PAPENDRECHT - Een 61-jarige vrouw uit Papendrecht is op 16 juni in een winkel aan de Brederodelaan aangehouden. Personeel zag dat ze hamburgers, rundervinken en vloeibare margarine wegnam zonder te betalen. Daarop werd ze aangehouden en is de politie gewaarschuwd.

De vrouw verklaarde eigenlijk niet te weten waarom ze de goederen niet had afgerekend. Het was de eerste keer in haar leven dat ze zoiets had gedaan, aldus de verdachte. De niet-afgerekende boodschappen hadden een waarde van bijna 7 euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.