Afsluiting voor verkeer

30 mei 2003

PAPENDRECHT - Zaterdag 7 juni zijn tijdens de 50e wielerronde van Papendrecht tussen 11.00 en 19.00 uur verschillende wegen afgesloten voor alle verkeer, namelijk de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan. Het gebied tussen deze straten is per auto dan nauwelijks bereikbaar. Gelegenheid tot oversteken is er alleen tussen 14.45 - 15.00 uur, 15.30 - 15.45 uur en 18.15 - 18.30 uur.

Tijdens de 14e Nationale Straatspeeldag op woensdag 4 juni 2003 is het parkeerterrein aan de Lange Tiendweg voor alle verkeer gesloten van 11:00 uur tot 17:30 uur.

Het parkeerverbod aan de zuidzijde van de P.J. Oudstraat is tot half september ingetrokken i.v.m. de aanleg van een bergbezinkbassin.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.