Aanleg rioolleiding Zonnebloemstraat, Dreeslaan en Kennedylaan

30 mei 2003

PAPENDRECHT - Volgende week, vanaf maandag 2 juni, starten in de omgeving van de Zonnebloemstraat, de Willem Dreeslaan en de Kennedylaan de voorbereidingen voor de aanleg van een nieuwe rioolleiding in dat gebied. Deze werkzaamheden, waarbij een nieuw en groter riool wordt aangelegd, zijn noodzakelijk om de afvoer van de riolering van deze wijk te verbeteren; de bestaande afvoerleiding is verouderd en heeft onvoldoende capaciteit.

Na de voorbereidingen brengt de aannemer - afhankelijk van de weersomstandigheden - tot ca. vrijdag 4 juli de leiding vanaf de Willem Dreeslaan in de richting van de Zonnebloemstraat aan. Eind november zijn de werkzaamheden naar verwachting volledig afgerond.

Onvermijdelijk is dat dit werk voor omwonenden enige hinder en ongemak veroorzaakt, maar natuurlijk is het streven dit zo beperkt mogelijk te houden. Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan contact opnemen met de opzichter, de heer R. Borghuis, via telefoonnummer 641 88 90.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.